Teknologiankehitysta.fi sivusto on uudistettu

Sivumme kertoivat ennen näistä asioista

Hei, olen Niko Kinnunen ja tämä on teknologia-aiheinen sivustoni.

Perustin sivustoni Teknologian Kehitystä (https://www.teknologiankehitysta.fi) vuonna 2012, tavoitteenani kokeilla, kuinka hyvin menestyisin web-julkaisijana. Omaan tietojenkäsittelyn perustutkinnon ja taustalla on myös paljon tekniikkaharrastusta omasta takaa, joten lähtökohdat projektin toteuttamiseksi olivat varsin hyvät. Lisäksi kirjoittaminen on yksi suurimmista intohimoistani.

Perustaessani sivustoa, mietin millainen aihealue ja kirjoitustyyli vetoaisi kansaan. Teknologiankin saralla samankaltaisia sivustoja on tuhansittain ja varsinkin englannin kielen puolella kilpailu on kovaa. Jo alusta lähtien päätin, että teen sisältöä vain suomalaisille ja vain suomeksi. Halusin myös erottua joukosta kirjoittamalla teknologiasta tavalla, joka miellyttää meitä tavallisia ihmisiä ja ilman alan slangia. Myös puolueettomuus oli minulle tärkeä seikka, jota vaalin ja tulen aina vaalimaan sivustossani. Ihmiset kaipaavat netistä puolueetonta tietoa ja kokemusta eri laitteista ja palveluista henkilöltä, joka ei ole ko. firman myyntimies vaan samanlainen, tavallinen tallaaja kuin he itsekin. Pyrin myös jakamaan informaation muodossa, joka miellyttää suurinta osaa meistä, nimittäin huumorin kera.

Lyhyessä ajassa sivustostani muodostuikin yllättävän suosittu. Tällä hetkellä se tavoittaa jo kymmeniä tuhansia uniikkeja kävijöitä kuukaudessa ja määrä on koko ajan nouseva.

Sivustollani kirjoitan ajankohtaisista digitaalisen maailman ja nykyteknologian aiheista sekä annan vinkkejä nykylaitteiden oikeaoppisessa valinnassa ja käytössä. Aihepiireihin kuuluvat myös erilaiset oppaat, artikkelit ja tuotearvostelut.

Sivuston sisältö koostuu niin tietotekniikasta, mobiillaitteista, kuvasta ja äänestä kuin itse Internet-palveluistakin. Teknologian Kehitystä eroaa siinä perinteisistä tekniikkasivuistoista, että sivustolla oleva tieto on siinä muodossa, että se on tavallisen kuluttajankin helppo omaksua.

Mistä uudistettu sivusto kertoo?

Teknologiankehitysta.fi on kattava ja ajantasainen tietolähde kaikille teknologiasta ja sen uusista innovaatioista kiinnostuneille. Sivusto tarjoaa lukijoilleen monipuolisesti tietoa uusimmista teknologisista saavutuksista, trendeistä ja tulevaisuuden visioista eri aloilta, kuten tekoäly, robotiikka, energiantuotanto, biotekniikka, tietoliikenne ja kuljetus.

Sivustolla on laaja valikoima artikkeleita, analyysejä, haastatteluja ja mielipidekirjoituksia, jotka on kirjoitettu asiantuntijoiden, tutkijoiden, kehittäjien ja muiden teknologia-alan ammattilaisten toimesta. Teknologiankehitysta.fi on sitoutunut tarjoamaan puolueetonta ja laadukasta tietoa, joka auttaa ymmärtämään teknologian vaikutuksia ja mahdollisuuksia sekä yksilöille että yhteiskunnalle laajemmin.

Jaa tämä artikkeli:

Viimeisimmät artikkelit